AUCAFE NEDEĽNÝ BRUNCH

Brunch pochádza z anglického breakfast (raňajky) a lunch (obed). Ide o kombináciu neskorých raňajok a skorého obeda alebo spojenie sýtejších raňajok s ľahším obedom.

Na rozdiel od iných štátov, kde je brunch obyčajnou záležitosťou, na Slovensku ide skôr o výnimočnú udalosť.

Práve Aucafé bolo jednou z prvých reštaurácii v Bratislave, ktorá zaviedla pravidelný nedeľný brunch.

Stal sa mimoriadne obľúbený medzi našimi zákazníkmi pre svoju pestrosť ponúkaných jedál, ktoré sú vždy pripravené zo sezónnych potravín vlastných cestovín a od lokálnych dodávateľov.

Husacie hody u Vás doma

a spolu s nimi ďalšie špeciality!

Najväčší výber značkových vín

Všetky vína skladom!

Táto webová stránka používa cookies, aby vám zaistila ten najlepší zážitok.

Rezervácia Leberfinger