DRY AGED STEAK

DRY AGED STEAK je proces, pri ktorom veľké kusy hovädzieho mäsa dozrievajú od niekoľkých týždňov až po niekoľko mesiacov predtým, ako sa upravia a nakrájajú na steaky. Je to proces, ktorý nielenže pomáha steaku rozvinúť chuť, ale zároveň ho robí oveľa jemnejším, než by bol úplne čerstvý.

Aucafe ponúkané druhy steakov

SIMENTAL AU

Jalovica do 20 mesiacov
Suché zrenie minimálne 28 dní
Nízka vrstva tuku
Nízke mramorovanie

PORTERHOUSE
T-BONE
NEW YORK STRIP
CLUB STEAK
PRIME RIB

BLACK ANGUS USDA / SHORTLOIN

Býk do 22 mesiacov
Beloročný pobyt na pasienkoch
Suché zrenie minimálne 28 dní
Šťavnaté mäso
Jemná vláknitosť
Výrazné mramorovanie
Intenzívna aróma

PORTERHOUSE
T-BONE
CLUB STEAK
FLANK STEAK ANGUS
FILET MIGNON
BLACK ANGUS BURGER

Táto webová stránka používa cookies, aby vám zaistila ten najlepší zážitok.

Rezervácia Leberfinger

Radi Vás privítame v našich reštauráciach

premium

vision

teraz v akcii

$75