V AuCafe vítame jar sezónnym menu Primavera, inšpirovaným talianskym prístupom k jedlu – takým, ktorý odráža aktuálne ročné obdobie. Jar je časom znovuzrodenia a presne to sa odráža aj v našej ponuke.
Čakajú vás ľahké a svieže chute – mušľa svätého Jakuba, špargľový krém, žihľavové ravioly, perlička s jarnou zeleninou a na záver jahodový sorbet.
Príďte si vychutnať jar tak, ako ju vnímajú Taliani – čerstvo, ľahko a s chuťou na nové zážitky.
Predjedlo
Mušľa svätého Jakuba, uhorkový sorbet, limetka, kaviár pstruh
10,90 € | 100 g | 4, 14
Polievka
Špargľový krém, šťaveľ, pšeno
7,90 € | 0,25 l | 1, 7
Hlavné jedlo
Ravioly plnené žihľavou, hliva kráľovská, ricotta, reďkovka
16,90 € | 230 g | 1, 3, 7, 12
Druhé hlavné jedlo
Prsia z perličky, špargľa, kroketa z artičokov, pesto z medvedieho cesnaku
24,90 € | 180 g | 1, 3, 7
Dezert
Jahodový sorbet, jahody, medovka, granola
7,90 € | 120 g | 1, 7